cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de MONOI, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
sticla 50 ml
6424414013861
Nu este in stoc
24.5 RON
22 RON
23.3 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Perfecţionat de peste 2000 de ani de către femeile polineziene pentru a proteja şi răsfăţa, uleiul exotic conferă un feeling unic pentru piele şi simţuri.
Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat, floarea specifică insulelor, Tiare (apreciată inclusiv în tratamentul eczemelor).
În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aminteşte de insulele exotice.
Proprietăți
    nutritiv
    hidratant
    parfumant
    regenerează pielea în profunzime
    se absoarbe rapid în piele
    combate semnele îmbătrânirii
    oxigenează celulele pielii şi redă luminozitatea tenului
    ca protector pentru păr pe parcursul expunerii la soare

Recomandări
    toate tipurile de piele şi ten
    refermizarea pielii
    parfumarea pielii
   tratamente pentru păr, regenerarea părului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
    pielea deteriorată, descuamată
    părul creţ, rebel

INGREDIENTE: Ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis), vitamina E
Metodă de obţinere: prin macerarea florilor de monoi în ulei de cocos
Ţara de provenienţă: Polinezia franceză
Aspectul: lichid uleios, culoare galben-auriu, parfum floral pronunţat (exotic, amintind de mimoză, iasomie sau ylang-ylang)
Important: uleiul se solidifică la o temperatură mai mică de 22° C. Pentru a se fluidiza, flaconul trebuie ţinut puţin la căldură sau sub jet de apă caldă.
Componenţi principali:  acizi graşi: lauric, caprylic, capric, oleic, myristic, stearic, vitamina A, E, minerale, diverse elemente nutritive, elemente balsamice.
UTILIZARE:
    ca atare nediluat pe ten sau corp
    ca ingredient inclus în compoziții cosmetice în concentrație de 5-90%
    în masaj pentru hranirea si restructurarea pielii, îi redă suplețea și elasticitatea
    aplicat pe pile: ca accelerator de bronzare, revitalizant şi hidratant (nu oferă
    protecţie UVA-UVB!)
    aplicat pe păr: sub formă de mască, puţin încălzit pentru rezultate optime - înainte de
    şamponare. Rezultă un păr plin de vitalitate, strălucitor şi uşor de pieptănat,
    dar şi protejat de efectele nocive ale poluării
    câteva picături de ulei în apa de baie: iar pielea devine catifelată; are un parfum exotic şi relaxant
Păstrare: fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni
DATE DE SIGURANŢĂ:non-toxic, non-iritant, non sensibilizant, nu lăsaţi la îndemâna copiilor, uz extern!

Gabriela R    2011-09-17
excelent,foarte bun calitativ,am comparat cu uleiul original de Tahiti.Recomand !!
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor