cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de masline cosmetic BIO presat la rece 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414014042
Nu este in stoc
12.9 RON
11.6 RON
12.3 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
2 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Nutritiv, hidratant si emolient, cicatrizant, cu remarcabile calitati antioxidante, calmante si protectoare impotriva efectelor nocive ale mediului extern.

Maslinul este un arbore originar din Siria foarte raspandit in Spania, Grecia continentala si in arhipelagul elen. Este considerat "arborele vesnic roditor", avand o longevitate extraordina, cu o mare putere de regenerare, si da mereu radacini si lastari noi.

Poate ajunge pana la maximum 10-15 metri inaltime. Tulpina este neteda si lucioasa, dar la maturitate devine noduroasa si contorsionata.


Frunzele sunt inguste, cu varfurile ascutite si destul de dure la atingere, de culoare verde-cenusiu. Florile apar spre sfarsitul toamnei, sunt albe si mici, si nu apar pe ramurile mai tinere de un an. Fructele sunt niste drupe colorate de un verde specific si au nevoie de mai bine de 7-8 luni pentru a se forma si coace. 


Exista in jur de 20 de specii de maslini, olea europaea - maslinul european - este cea mai cunoscuta specie fiind apreciata inca din antichitate.


Obtinut prin presare la rece din pulpa si nu din samburi, uleiul de masline este unul dintre cele mai bogate uleiuri in acid oleic. Nutritiv, hidratant si emolient, uleiul de masline de regaseste in compozitia sapunurilor de Alep si de Marsilia. Excelent cicatrizant, are o concentratie semnificativa de ingrediente nesaponificabile (1 - 2 %) care ii ofera calitati antioxidante, calmante si protectoare impotriva efectelor nocive ale mediului extern.

INGREDIENTE: ulei de masline (olea europaea fruit oil) organic

 

Metoda de obtinere: presare la rece din pulpa maslinei

Tara de provenienta: Spania

Propirietați organoleptice: lichid uleios fluid, culoare galben auriu verzui, miros caracteristic

Potential oxidativ: puțin oxidativ

Componenti principali: acizi grasi esentiali poli-nesaturati, acid linoleic (omega-6) acizi grasi mono-nesaturati acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati acid palmitic, acid stearic, antioxidanți, compusi fenolici, fitosteroli, squalane, vitamine E, clorofila

 

PROPRIETATI:

  • antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si previne efectele imbatranirii
  • emolient si nutritiv, hraneste pielea in profunzime si echilibreaza sistemul natural de hidratare al pielii
  • calmant, inlatura roseata si iritatiile
  • foarte bland, este perfect tolerat si de pielea cea mai sensibila 
  • protejeaza culoarea parului si confera stralucire
  • hraneste si vitalizeaza parul
  • hidrateaza scalpul
  • intareste parul si unghiile

RECOMANDAT PENTRU:

  • piele iritata, piele cu fisuri, crapaturi, diverse deranjamente
  • buze si maini
  • piele uscata
  • piele sensibila, piele reactiva (eczeme, psoriasis)
  • pielea bebelusilor
  • piele matura si uscata
  • par tern, mat
  • unghii casante si moi
    scalp iritat

    UTILIZARE:
  • tratamente reparatoare - creme pentru maini, ten sau corp
  • uleiuri de baie, de masaj - pur sau in amestec cu uleiuri esentiale
  • realizarea de sapunuri
  • alifii pentru fesele bebelusilor
  • balsamuri de buze protectoare si reparatoare
  • geluri de dus ultra-hranitoare
  • masti pentru scalp iritat
  • tratamente capilare pentru stralucire
  • uleiuri pentru unghii si cuticule
  • ca atare sau in amestec cu diverse ingrediente cosmetice in creme de zi sau de noapte
  • ca ingredient la faza grasa in prepararea cremelor hranitoare pentru corp si ten
  • ca atare se aplica pe par insistand pe varfuri. Se maseaza si scalpul apoi se inveleste intr-un prosop cald, lasand daca este posibil toata noaptea sa actioneze, dupa care se samponeaza
  • ca atare sau in amestec cu uleiuri esentiale in apa de baie

Pastrare:  fiind un ulei puțin oxidativ, se pastreaza pana la 6 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35°C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni

 

DATE DE SIGURANTA:

  • non toxic, non iritant, non sensibilizant
  • uz extern!

 

ECHIPA    2012-03-09
Pentru a fi notificat cand soseste un produs in stoc, dati click pe butonul NOTIFICARE aflat in dreapta produsului si introduceti adresa de e-mail!
pitu    2012-02-27
cand ajunge pe stoc?
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor