cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de Margarete, bellis, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 ml
6424414014677
Nu este in stoc
23.5 RON
21.1 RON
22.3 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Apreciată pentru utilitatea în compozitii destinate fermizării bustului, de îngrijire postnatală, pentru refacerea tonusului si fermitătii pielii și conturului fetei.
Bellis – frumos, perenis – etern, este o floare prezentă pretutindeni în zonele temperate, care a fost utilizată de-alungul timpului în tratamente de piele. Este utilizată azi și în homeopatie.
Bellis, sau margaretă cum se mai numește, este o  plantă perenă cu flori albe, roz sau rosii.
Macerarea uleioasă a acestei flori permite extragerea componentelor prețioase cu proprietăti de tonifiere si descongestionare. I se atribuie de asemenea și virtuți de tonifiere a pielii lipsite de fermitate.
În cosmetică este apreciată pentru utilitatea în compoziții destinate fermizării bustului, de îngrijire postnatală, pentru refacerea tonusului și fermității pielii și conturului feței.
PROPRIETĂŢI:
-rejuvenant, refermizant
-tonifiant
-descongestionant
-tonic limfatic
-favorizează circulația sanguină
-decongestionează zonele cu edeme
-calmant și reparator
-antiinflamator
-antireumatismal
RECOMANDAT PENTRU:
-piele lipsită de elasticitate și fermitate
-conturarea și redarea fermității pielii
-post natal pentru pielea lăsată
-îngrijirea bustului și al decolteului
-cuperoză
-piele crăpată, inflamată
-fragilitate capilară, echimoze, vânătăi
-picioare grele

INGREDIENTE: ulei de floarea soarelui (heliantus annus oil), margarete (bellis perennis extract)
Metoda de obţinere: prin macerarea florilor de bellis in ulei de floarea soarelui
Ţara de provenienţă: Franța
Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben verzui, miros suav vegetal
Componenţi principali: acizi grași esențiali polinesaturați: acid linoleic, acizi grași mononesaturați: acid oleic (omega-9), acizi grași saturați: acid palmitic și stearic, beta-mircenă, esteri triterpenoici, arnicină, carotinoide
UTILIZARE:
aplicat pur ca atare, sau inclus ca si ingredient in diverse compoziții
ca ingredient in masaje pentru slăbire
ca ingredient in compoziții tonifiante și pentru fermitate pe abdomen, brate, coapse
ca ingredient in compoziții pentru ingrijirea bustului
ca ingredient impreună cu diverse active pentru prepararea de creme si loțiuni de ten, gat și decolteu
ca ingredient in compoziții destinate elasticizării pielii
ca ingredient in unguente pentru pielea crăpată, vanătăi
ca ingredient in serumuri pentru ten cuperotic
SINERGII SPECIALE:
cu ulei de smochin de barbaria, uleiuri esențiale de ylang-ylang și de rozmarin pentru fermizare
cu  ulei de macadamia si ulei esențial de chiparos pentru tratamente circulatorii
cu ulei din germeni de grau si ulei esențial de geranium pentru tratamentul bustului
cu ulei de arnica pentru echimoze și vanătăi
Pastrare:  fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează pană la 3 luni de la deschidere intr-un loc răcoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumină, sub 25C. Păstrat la frigider si suplimentat cu 0,5% vitamina E, perioada se prelungește pană la 6 luni
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant non sensibilizant; poate să cauzeze reacţii alergice la persoanele sensibile la asteracee, uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor