cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de Galbenele, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 ml
6424414010228
Nu este in stoc
17.9 RON
16.1 RON
17 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Este recomandat îngrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roşeaţă sau cuperozic pentru proprietăţile calmante, de catifelare şi tonifiere. Are acţiune cicatrizantă, epitelizantă, reduce iritaţiile şi fragilitatea.

Florile de gălbenele respectiv extractele sunt foarte des întalnite în medicina alternativă dar şi în cea alopată datorită efectelor terapeutice recunoscute şi cunoscute încă din antichitate.

Este o plantă cu tulpină ramificată şi păroasă, cu flori centrale de culoare galben-portocalie. O putem întâlni în întreaga ţară pe terenuri necultivate, pe marginea drumurilor, pe lângă garduri. Este nepretenţioasă, se înmulţeste spontan prin seminţe. Înfloreşte din mai până în septembrie iar florile se recoltează fără codiţe când sunt complet dezvoltate.
Proprietăţile calmante şi antiinflamatoare sunt atribuite prezenţei manganului şi carotenoizilor din compoziţia florilor de gălbenele. Este recomandat îngrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roşeaţă sau cuperotic pentru proprietăţile calmante, de catifelare şi tonifiere. Se remarcă şi prin proprietăţi antiedematoase.

Datorită principiilor active pe care le conţine uleiul de gălbenele are şi acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă, epitelizantă în afecţiunile pielii.

Proprietăţi:
    antiinflamator
    antibacterian, antifungic
    calmant
    cicatrizant
    epitelizant
    elasticizant
    antiedematos
    reduce fragilităţiile vasculare
    îmbunătăţeşte circulaţia sanguină periferică

Recomandări:

    iritaţii şi un spectru larg de probleme de piele
    pielea uscată şi sensibilă
    arsuri solare sau provenite de la radiaţii
    degerături şi răni uşoare
    varice
    leziuni ulceroase, uşoare boli tegumentare, micoze
    inflamaţii
    tratarea vânătăilor
    tratamente anticuperozice

Ulei de soia (glycine soya), extract de gălbenele (calendula officinalis extract)
Metoda de obţinere: prin macerarea florilor de gălbenele în ulei de soia, fără procedee chimice, la rece
Zona geografică de provenienţă: Germania
Prezentare: lichid clar culoare portocalie, vâscozitate medie, miros slab caracteristic
Componenţi principali: saponine, flavonoide, acizi graşi, mangan, carotenoizi, vitamine, substanţe proteice, substanţe amare, răşini.

Utilizare:

  •     aplicat pe piele ca atare, nediluat
  •     ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice la faza uleioasă în concentraţie de 5-70%
  •     inclus ca materie primă la prepararea produselor cosmetice şi terapeutice de spectru larg: unguente, creme, geluri, loţiuni
  •     inclus ca ingredient în cosmetice dedicate îngrijirii pielii sensibile, inclusiv în produsele pentru copii, în concentraţie de 20-70%
  •     încorporat în uleiuri de masaj calmant, hrănitor
  •     încorporat în compoziţii pentru îngrijirea zilnică a corpului
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor