cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de Coacaze BIO presat la rece, 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
Flacon 10 ml
6424414014059
Nu este in stoc
27.5 RON
24.7 RON
26.1 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, in special pentru cea matura, terna, deshidratata, sensibila sau alergica. Se remarca si in ingrijirea pielii afectate de eczeme, dermatite, acnee.
Coacazele negre sunt fructe de padure ce cresc pe arbustul nativ in Europa. Uleiul extras din semintele fructului este bogat in acid gamma-linolenic (pana la 20% GLA), un ingredient important pentru mentinerea elasticitatii pielii. Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu inca peste 10 acizi grasi esentiali confera acestui ulei eticheta de pretios si esential pentru piele.
Uleiul de coacaze negre aduce beneficii in special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau imbatranite. Foarte bine tolerata de pielea sensibila, afectata de eczeme sau psoriazis.Este un ulei scump, extrem de bogat si hranitor, trebuie luat in consideratie ca este nevoie de peste 10 de kilograme de fructe proaspete pentru a produce 10 ml de ulei din seminte.

INGREDIENTE: ulei din seminte de coacaz negru (ribes nigrum seed oil) organic
Metoda de obtinere: presat la rece din semintele de coacaze negre
Tara de provenienta: Germania
Prezentare: lichid clar de culoare rosu-brun, vascozitate medie, miros fin caracteristic
Componenti principali: acizi grasi in principal gama-linolenic, polifenoli, flavonoide, vitamine

PROPRIETATI:

elasticizant
antioxidant
antiinflamator
antiacneic
calmant
previne degradarea cutanata
protejeaza filmul hidrolopidic al pielii 
blocheaza formarea elementelor proinflamatoare in piele 

RECOMANDAT PENTRU:
prevenirea imbatanirii pielii
protejarea si hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
calmarea pielii afectate de factori externi
prevenirea sau amelioararea acneei
ingrijirea pielii dispuse la iritatii
ingrijirea pielii din zona ochilor
amliorarea eczemelor si altor probleme de piele
ingrijire pentru unghii si cuticule
par subtire, par cu varfuri despicate

UTILIZARE:
inclus in compozitii cosmetice in concentratie regulara de 5-25% in faza uleioasa
se poate aplica pe piele si ca atare nediluat
Pastrare: fiind un ulei putin oxidativ, se pastreaza pana la 6 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35°C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 12 luni
DATE DE SIGURANTA:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor