cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de avocado BIO crud, 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414010112
Nu este in stoc
19.5 RON
17.5 RON
18.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Catifelează pielea uscată şi regenerează pielea în curs de îmbatranire. Delicat cu pielea sensibilă. Penetrează foarte bine pielea, emoilent al ţesuturilor neelastice sau întărite. Util în regenerarea părului uscat, deteriorat.
Avocado este originar din Mexic. Fructele de avocado mai sunt numite şi pere aligator datorită formei lunguieţe şi a coajei de un verde brut. Cunoscut încă din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole în alimentaţie şi îngrijire în Mexic şi Arizona.
Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului şi nu din sâmbure, care în acest caz conţine foarte puţine grăsimi.
Uleiul de avocado are o culoare verde apetisantă, o aromă subtilă şi plăcută, este gros şi lasă o peliculă protectoare pe zona aplicării.
Proprietăţi ulei de avocado
    emolient
    catifelant
    penetrant
    regenerant, restructurant
    cicatrizant
    hidratarează şi înmoaie pielea
    atenuează reacţiile inflamatorii
    reglează permeabilitatea celulară
    asistent la bronzare
    hrănitor şi regenerant al părului    
Recomandări ulei de avocado
    ten matur, ridat, devitalizat
    ten uscat sau descuamat
    îngrijirea gâtului şi decolteului
    piele sensibilă, fragilă
    îngrijirea zonei ochilor
    cicatrici şi mici imperfecţiuni ale pielii
    vergeturi preventiv şi curativ
    transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
    regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de chimicale
    prevenirea căderii părului

Ingrediente: Ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic
Metoda de obţinere: prin procedeu la rece din pulpa fructului frământată şi centrifugată
Zona geografică de provenienţă:  Africa de Sud
Prezentare: lichid galben-verzui, prezintă aglomerări uşoare, vâscozitate medie, miros crud caracteristic
Componenţi principali:  acizi graşi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitină, steroli, fitosteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale
UTILIZARE
    poate fi utilizat ca atare nediluat pe piele şi păr
    ca ingredient în compozitii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare şi deteriorare, în concentraţie de 20-90%
    ca ingredient în compozitii cosmetice dedicate îngrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hrănire în concentraţie de 10-50%
    ca ingredient pentru prepararea de creme, loţiuni şi unguente dedicate îngrijirii şi regenerării ţesutului sensibil şi fin şin jurul ochilor, gât şi decolteu, în concentraţie de 10-50%
    ca ingredient în prepararea de unguente emoliente pentru ţesuturile lipsite de elasticitate, piele întărită, 10-30%
    ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte de plajă
    ca ingredient în prepararea de măşti pentru regenerarea, hrănirea şi întărirea părului
    ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esenţiale alese după preferinţe
COMBINATII RECOMANDATE
    combinat cu ulei de măsline pentru pregătirea pielii la expunerea la soare
    combinat cu ulei de rosa mosqueta şi/sau ulei din germeni de grâu pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
    combinat cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru mască de păr uscat
    combinat cu ulei de cocos, ulei esenţial de cedru atlas şi rozmarin pentru prevenirea căderii părului
Păstrare: fiind un ulei puţin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer şi lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungeşte până la 12 luni
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non sensibilizant, uz extern!

BIANCA    2011-11-08
Mi s-a parut foarte bun pentru hidratarea tenului mei uscat, dar si pentru par. L-am folosit sub forma de masca lasat toata noaptea si a doua zi parul era moale, matasos, lucios. Are o consistenta foarte placuta, fiind mai gros, mai vascos.
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor