cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei bio de catina alba, 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414012703
Nu este in stoc
19.5 RON
17.5 RON
18.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Catina este cunoscuta de secole pentru proprietatile sale benefice. Este un arbust fructifer care se gaseste si la noi in Romania. Proprietatile exceptionale ale catinei sunt cunoscute atat in domeniul cosmeticelor naturale, cat si in cel farmaceutic.
Componenti principali: vitamina E, C, A, K, B1, B2, acid folic, beta caroten, acizi grasi nesaturati, aminoacizi esentiali, flavonoide, omega 3, omega 6.
Mod de utilizare:
In cosmetice: uleiul de catina se foloseste in tratamente faciale, produse antirid, creme hidratante si lotiuni de protectie pentru toate tipurile de ten, masti, produse de protectie solara, balsamuri de buze. Detine proprietati nutritive, revitalizante si de restaurare. Uleiul de catina este un ingredient benefic in formulele cosmetice destinate pentru probleme de acnee, dermatita, piele iritata sau uscata, eczeme, ulcere cutanate, pigmentare postpartum, arsuri, taieturi, regenerarea tesuturilor. Stimularea regenerarii tesuturilor este de ajutor in tratamentul arsurilor, cicatricilor si ranilor care se vindeca greu. Uleiul de catina ajuta la reducerea efectelor daunatoare ale radiatiilor solare. Cu ajutorul uleiului de catina se pot combate eficient ridurile, uscaciunea si alte simptome ale pielii malnutrite, previne imbatranirea prematura.

Proprietati: antirid, regenerator, hidratant, protector solar, antiinflamator, cicatrizant. Recomandat pentru: eczeme, acnee, degeraturi, psoriazis, arsuri, dermatită atopică. Recomandat pentru orice tip de piele.

100% ulei din seminte de Catina alba bio (Hippophae rhamnoides), din culturi organice. DE-005-Ökokontrollstelle. Metoda de obtinere: prin presare la rece. Tara de origine: Germania.

Pastrare: pastrati recipientul inchis ermetic si ferit de caldura.
Date de siguranta: non-iritant, non-toxic


Mod de utilizare:
In cosmetice: uleiul de catina se foloseste in tratamente faciale, produse antirid, creme hidratante si lotiuni de protectie pentru toate tipurile de ten, masti, produse de protectie solara, balsamuri de buze. Detine proprietati nutritive, revitalizante si de restaurare. Uleiul de catina este un ingredient benefic in formulele cosmetice destinate pentru probleme de acnee, dermatita, piele iritata sau uscata, eczeme, ulcere cutanate, pigmentare postpartum, arsuri, taieturi, regenerarea tesuturilor. Stimularea regenerarii tesuturilor este de ajutor in tratamentul arsurilor, cicatricilor si ranilor care se vindeca greu. Uleiul de catina ajuta la reducerea efectelor daunatoare ale radiatiilor solare. Cu ajutorul uleiului de catina se pot combate eficient ridurile, uscaciunea si alte simptome ale pielii malnutrite, previne imbatranirea prematura.

BIANCA    2011-11-08
Uleiul de catina este exceptional, ata pentru uz intern cat si extern. L-am folosit direct aplicat pe ten (seara, pentru ca are o culoare portocalie), amestecat in crema de fata cateva picaturi si amestecat in untul de corp pentru plaja, intrucat are filtru UV natural foarte bun.
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor