cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Squalane de masline, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 ml
6424414010747
Nu este in stoc
17.5 RON
15.7 RON
16.6 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Un excelent emoilent nongras care penetrează uşor pielea, reduce ridurile fine, activ cosmetic polivalent, elasticizează și conferă suplețe. Ideal pentru serumuri faciale

Este un derivat pur vegetal obţinut din măsline, foarte rezistent la oxidare, are o afinitate mare pentru piele datorită structurii sale similare cu celulele epidermei.

Scualanul potenţează abilitatea naturală a pielii de a se regenera, hrăneşte şi hidratează ţesutul cutanat. Efectele benefice asupra pielii includ o scădere a tendinţelor de uscare, reducerea sau prevenirea ridurilor, diminuarea descuamării pielii.

Este un activ cosmetic polivalent, foarte plăcut pe piele datorită constituției non-grase, penetrează rapid pielea, elasticizează și conferă suplețe, mărește permeabilitatea pielii, devenind astfel un ingredient de nelipsit din compozițiile cosmetice de calitate.

 Recomandări

    piele uscată, deshidratată
    bază pentru masaj facial
    piele expusă la frig sau vânt
    îngrijirea zonei ochilor
    serumuri faciale
    rujuri de buze
    fonduri de ten onctuoase
    farduri de pleape
    emolient şi hrănitor pentru firele de păr

Proprietăţi

    regenerant, hrănitor
    reduce ridurile fine
    excelent emoilent
    penetrează uşor pielea
    protejează pielea de iritaţii şi alergeni
    protector împotriva deshidratării
    conferă elasticitate și suplețe pielii
    excelentă afinitate faţă de piele
    textură mătăsoasă non-grasă
    rezistent la oxidare

Folosire in cosmetica

    se poate aplica pe piele ca atare nediluat sau uşor diluat (70%) dar de regulă se apelează la concentraţii mai scăzute conform sugestiilor de mai jos
    ca ingredient în compoziţii cosmetice destinate îngrijirii tenului, la faza uleioasă, în concentraţie de 5-15%
    pentru prepararea de serumuri faciale și pentru zona ochilor, 5-25%
    ca ingredient inclus în cremele pentru protecţia tenului iarna, inclusiv pentru copii, 5-10%
    ca ingredient în produse de machiaj şi de îngrijire a buzelor, 2-10%
    este solubil în uleiuri, insolubil în apă şi alcool, suportă încălzire până la 80°C dacă este cazul

sinergii si combinatii

    combinat cu ulei de argan şi rosa mosqueta pentru un serum atiage
    combinat cu ulei de borago şi ulei esenţial de geraniu pentru masaj facial
    dispersat în gel de aloe vera pentru conturul ochilor
    combinat cu coenzima Q10 şi vitamina A pentru o compoziţie regeneratoare de noapte
    combinat cu ulei de jojoba şi uleiesenţial de manuka pentru îngrijirea tenului gras
    combinat cu ulei de jojoba sau ricin, aplicat direct pe firele de păr devitalizate, uscate

 Păstrare:

    în loc răcoros, ferit de lumină

 Date de siguranţă:

    non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
    uz extern!

Utilizari  

pentru ten pentru corp pentru par permis în sarcină

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor