cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei esential de scortisoara din culturi salbatice - Eco Cosmetics 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
Flacon 10 ml
02053
Nu este in stoc
30.2 RON
27.2 RON
28.7 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Indicatii: Faringita, raceala, slabiciune generala, spasm muscular, impotriva impotentei, in caz de diaree, tonic pentru inima si circulatie. Poate unul din cele mai cunoscute afrodisiace, cu cele mai multe vanzari la nivel mondial, scortisoara are proprietati terapeutice despre care exista dovezi vechi de 4000 ani.

Uleiul esential de scortisoara se obtine prin distilarea frunzelor sau a scoartei, este un puternic antiseptic si are proprietati analgezice, antibacteriene si stimulante. In cantitati mici este afrodisiac si s-a demonstrat ca mirosul de scortisoara calmeaza si stabilizeaza nervii, amelioreaza tensiunea si revigoreaza simturile. Parfumeaza placut, dezinfecteaza usor aerul din incapere si ofera un tonus mental deosebit.
Uleiul esential de scortisoara, in proportii foarte mici, este frecvent utilizat in industria parfumurilor, deoarece are aroma seducatoare dulceaga, lemnoasa si usor iute.

Siguranta: Ca si masuri de precautie se recomanda la folosirea pe piele, extern, atentie maxima deoarece este un iritant puternic. Acccesele de tuse, usturimea ochilor sau a nasului sau alta forma repetitiva de disconfort inseamna ca sunteti alergic la scortisoara si folosirea ei trebuie evitata! Nu se foloseste in prezenta copiilor mici sau a femeilor insarcinate!

100% ulei esential natural de Cinammon Ceylan din culturi salbatice, tara de provenienta India. Fabricat in Germania.

Mod de utilizare: uz extern, conform indicatiilor din prospect!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor