cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei esential bio de rozmarin - Eco Cosmetics 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
01011
Nu este in stoc
38.4 RON
28.8 RON
34.6 RON
36.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Recomandat în tratamentele de revitalizare si protecţie a tuturor tipurilor de ten, în tratamente speciale pentru tenurile grase, acneice, seboreice. Util în tratamentele scalpului, păr cu mătreață.

PROPRIETĂŢI:

    antiseptic
    revitalizant cutanat și capilar
    emenagog
    rubefacient, astringent
    cicatrizant
    fungicid, bactericid excepțional
    tonic al sistemului circulator
    tonic al sistemului nervos

RECOMANDAT PENTRU:

    tratamentele de revitalizare a tuturor tipurilor de ten
    tratamente speciale pentru tenurile grase, acneice, seboreice
    eczeme, eliminarea umflăturilor, fortificarea unghiilor
    ameliorarea durerilor musculare
    stimularea circulației sanguine inclusiv în membre
    înlesnirea pătrunderii nutrienților la nivel cutanat
    păr gras, mătreață, scalp iritat
    infecții fungice inclusiv candidoze
    nevrozitate, surmenaj

100% ulei esential pur de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis) din agricultura ecologica. Tara de origine Franta, fabricat in Germania.

UTILIZARE:

  • ca ingredient în creme și loțiuni destinate îngrijirii tenului mixt sau gras, acneic sau seboreic, în concentrație de 2%
  • ca ingredient în prepararea cosmeticelor pentru revitalizarea să întreținerea oricărui tip de ten, în concentrație de 2%
  • ca ingredient în măști pentru purificarea tenului și stimularea circulației sanguine, 1-2%
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor și unguentelor pentru drenaj limfatic sau tratament anticelulitic, în concentrație de 2%
  • ca ingredient inclus în bază vegetală pentru masaj de remodelare corporală, masaj pentru afecțiuni circulatorii, în concentrație de 2%
  • inclus în produsele pentru igiena părului, șampoane antimătreață, măști, tratamente de scalp, soluții de limpezire, 2%
  • parfumarea compozițiilor cosmetice sau prepararea de parfumuri în special bărbătești, în concentrație de 1-3%
  • câteva picături în cadă pentru o baie benefică persoanelor cu circulația deficitară, artrită reumatoidă, diverse dureri
  • în candele sau vaporizatoare pentru a crea o atmosferă prielnică persoanelor afectate de surmenaj, nevrozitate
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor