cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Portocala dulce BIO ulei esential (citrus sinensis) 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414014196
Nu este in stoc
9.5 RON
8.5 RON
9 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Este un ulei vesel şi radiant, care aduce seninătate şi căldură în ambient, ajută la relaxare, induce un somn liniştitor inclusiv pentru copii.

Utilizat într-o cremă sau loţiune ajută la detoxifierea şi descongestionarea pielii, este un bun tonic în general pentru orice tip de piele, sprijină formarea colagenului, întinereşte şi vitalizează pielea.

Alte denumiri: portocală dulce, sweet orange, citrus sinensis, citrus aurantium, citrus dulcis

Metoda de obţinere: prin presare la rece din coaja fructului

Zona geografică de provenienţă: Costa Rica

Prezentare: lichid fluid posibil uşor tulbure, culoare galben-oranj, aromă proaspătă, citrică, dulce

Nota parfumului: de vârf

Componenţi principali: limonene, myrcene, alfa-pinene, sabinene, linalol, geranial, neral
Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonene, linalol, geranial, neral

Punct de aprindere (temperatura la care devine inflamabil): 48°C

 

Proprietăţi

  • tonic cutanat
  • întineritor
  • uşor descongestionant
  • stimulează producţia de colagen
  • aromatizant
  • antiseptic aerian
  • calmant, sedativ

Recomandări

  • ÎNGRIJIRE COSMETICĂ: ca ingredient în uleiuri, creme sau loţiuni pentru aromatizarea compoziţiilor dedicate în special tenului matur, tern, devitalizat
  • ÎN AROMATERAPIE: pentru antiseptizarea şi aromatizarea aerului, în candele şi arzătoare pentru ameliorarea stărilor de anxietate, nevrozitate, agitaţie, insomnie la copii şi adulţi, masaje detensionante
  • parfumarea săpunurilor

 

Utilizare in cosmetica

folosire in cosmetica

  • inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie uzuală de 0.5-2%
  • ca ingredient în creme şi loţiuni pentru îngrijirea oricărui tip de piele în special tenul matur, devitalizat, tern
  • ca ingredient pentru ulei de masaj stimulant al sistemului limfatic şi imunitar
  • pentru masaje de calmare, pozitivare, detensionare
  • 5-10 picături în apa de baie
  • parfumarea săpunurilor
  • în lămpi şi arzătoare de aromaterapie pentru antiseptizarea aerului, pentru crearea unei atmosfere vesele, detensionate

 

pastrarea ingredientelor cosmetice

Păstrare:

  • într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de lumina directă

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • fotosensibilizant – a nu se expune pielea la soare cel puţin 4 ore după aplicare
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • este recomandat cu moderaţie în alăptare şi sarcină - trimestrul II şi III
  • non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului înainte de utilizare
  • uz extern!

citrus aurantium dulcis peel oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor