cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Musetel Roman ulei esential pur (anthemis nobilis) 5 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
5 ml
6424414014271
Nu este in stoc
19.5 RON
17.5 RON
18.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Uleiul esenţial de muşeţel este foarte bland, fin şi tolerat in mod excepţional, este anti-inflamator, antiseptic, deosebit de util pentru iritaţiile pielii, facilitează relaxarea şi calmarea.
Un ulei esenţial foarte bland, fin şi tolerat in mod excepţional, este anti-inflamator, antiseptic si vindecător, deosebit de util pentru iritaţiile pielii, pentru artrită şi dureri musculare. Calmant şi liniştitor, ajută in situaţii de stres şi insomnii cronice sau acute, facilitează relaxarea şi reducerea tensiunii musculare, este util in tratarea inflamaţiilor, cistitelor, alergiilor cutanate, eczemelor şi eruptiilor, este cicatrizant cutanat
Alte denumiri: chamaemelum nobile, muşeţel nobil
Proprietăţi
calmează şi inlătură durerea
antiinflamator
antiparazitar
antipruriginos (calmează mancărimile)
antialergic
antiseptic şi bactericid
sudorific
uşor cicatrizant
calmant puternic al sistemului nervos central
antispasmodic
emenagog şi echilibrant al tulburărilor menstruale
Recomandări
afecţiuni dermatologice pruriginoase şi/ sau alergice: eczeme, psoriazis, acnee, dermatite
cuperoză
piele sensibilă, inflamată, iritată
ten gras, ten ridat
abcese, furuncule, herpes, plăgi infectate
şoc nervos, stres, anxietate, insomnie, astm nervos
insomnie la adulţi, angoase
insomnie la copii
sindrom PMS
dureri de cap, migrene

INGREDIENTE
Ulei esenţial de muşeţel roman (anthemis nobilis)
Metoda de obţinere: prin distilare cu abur din flori
Zona geografică de provenienţă: Franţa; Prezentare: lichid fluid clar, culoare galben-pal, miros ierbos, cu note florale şi fructate
Nota parfumului: de mijloc; Aroma: uşor dulce, păm?ntie
Componenţi principali: angelate, pinene, fanesol, nerolidol, chamazulene, pinocarvone, cineol, camphene, sabinene, myrcene
Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonen
Punct de aprindere (temperatura la care produsul devine inflamabil): +53 ?C

UTILIZARE IN COSMETICA
dozaj uzual recomandat in compoziţii cosmetice 0,5 - 2%
incorporarea in compoziţii cosmetice destinate tenului gras, acneic, cuperozic
ca ingredient in cosmeticele destinate pielii sensibile, iritate
ca şi calmant pentru cosmeticele dedicate oricărui tip de ten
prepararea de loţiuni sau balsamuri după plajă
ca ingredient in formularea unguentelor şi cremelor dedicate pielii cu un spectru larg de afecţiuni dermatologice
ca ingredient in aplicaţii locale pentru ingrijirea pielii afectate de eczeme, dermatite
ca ingredient in prepararea produselor de ingrijire capilară: şampoane, condiţionatoare, regeneratoare; aplicat pe părul blond, deschide uşor culoarea

UTILIZARE IN AROMATERAPIE
incorporat intr-o bază vegetală ca ulei de masaj pentru afecţiuni articulare, dureri abdominale, dispepsii sau colici la copii, frecţii şi masaje pe plexul solar, de-a lungul coloanei vertebrale sau reflexoterapie pentru diverse tuburări psihoemoţionale
sub formă de compresă sau ca unguent pe zonele inflamate
10-12 picături in apa de baie pentru calmare şi detensionare
4-5 picături in baia copiilor pentru ameliorarea stărilor de agitaţie şi inducerea uşoară a somnului
in candelă sau vaporizator pentru o atmosferă calmantă, in stările de stres, insomnii, agitaţie (inclusiv la copii)

Păstrare: inchis ermetic, in loc uscat, ferit de căldură şi lumină
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; a nu se lăsa la indemana copiilor;nu este recomandat in sarcină şi alăptare
non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului inainte de utilizare; uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor