cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Morcov salbatic ulei esential din seminte, (daucus carota), 5 ml 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
5 ml
6424414011034
In stoc
24.5 RON
22 RON
23.3 RON
adauga in cos
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Uleiul esenţial din seminţe de morcov este obţinut în principal din morcovul sălbatic, şi nu cel de masă pe care-l folosim în bucătărie. Este o planta anuală sau bianuală, cu frunze păroase şi flori dantelate alb-violacee.

Uleiul din seminţe de morcovi pe lîngă multiplele beneficii reprezintă o sursă abundentă de vitamina A şi se poate adăuga oricărui amestec cosmetic dedicat tenului.  Este un detoxifiant puternic, stimulează procesele de întinerire a pielii, ideal de adăugat în compoziţii pentru menţinerea sau recuperarea elasticităţii pielii. În acelaşi timp este eficient împotriva oricărei probleme ale pielii, cum ar fi psoriazisul, eczemele, rănile suculente, ulceraţiile sau furunculele. Acţiune formativă asupra celulelor epidermice, ţine ridurile sub control şi este de asemenea remarcat pentru ameliorarea petelor vârstă, melasmă.

Are un efect aproape magic de întinerire a pielii, nu doar înmoaie şi netezeşte dar şi ajută la formarea celulelor noi, reîntinereşte epiderma. Este de ajuns să se adauge câteva picături într-o compoziţie ca să se profite de puterea lui de regenerare celulară.

A nu se confunda cu maceratul de morcovi obţinut din legumă în bază de ulei vegetal.

Proprietăţi

    sursă abundentă de vitamina  A
    detoxifiant puternic
    regenerator celular
    stimulant, tonic
    antirid, antiîmbătrânire
    revitalizant
    radiant
    antiacneic
    anticelulitic
    anticuperotic

 
Recomandări

    ten mixt, ten uscat, ten cu probleme
    ten tern, lipsit de vitalitate
    recuperarea elasticităţii pielii
    stimularea proceselor de întinerire a pielii
    ameliorarea petelor de ficat, melasmă
    tratarea diverselor probleme ale pielii cum ar fi psoriazisul, eczemele, rănile suculente, ulceraţiile sau furunculele
    eliminarea acumulărilor de toxine în piele

Ulei esenţial din semințe de morcovi (daucus carota)

Folosire in cosmetica

    ca ingredient pentru prepararea cremelor sau loţiunilor de ten antirid şi antiîmbătrânire, în concentraţie de 1-2%
    ca ingredient în prepararea cremelor pentru recuperarea elasticităţii pielii , în concentraţie de 1-2%
    ca ingredient în prepararea compoziţiilor cosmetice cu rol de detoxifiere a pielii şi regenerare celulară, în concentraţie de 2%
    ca ingredient în prepararea unguentelor naturale pentru ajutor în probleme cum ar fi psoriazisul, ulceraţiile, eczemele, în concentraţie de 2-3%
    ca ingredient în măştile de ten pentru stimularea regenerării celulare sau eliminarea toxinelor din piele, 1-2%
    inclus în compoziţii cosmetice pentru ameliorarea pigmentaţiei, în concentraţie de 2-3%

adauga in cos
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu: