cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Lime ulei esenţial pur (citrus aurantifolia), 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414013922
In stoc
11.5 RON
10.3 RON
10.9 RON
adauga in cos
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Este benefic pentru descongestionarea pielii, probleme de herpes, negi, alinarea durerilor musculare şi articulare, în acelaşi timp revigorant mental. Alungă senzația de apatie, anxietate şi depresie.

Originar din Asia, copacul de Lime acum este cultivat în majoritatea ţărilor calde, în special Italia, Indiile de Vest si America. Este un arbore veșnic verde care crește până la 4-5 metri, cu frunze mari netede, spini şi flori mici, albe.

Fructul este verde, există mai multe soiuri dar măsoară deobicei, doi-trei centimetri în diametru.

PROPRIETĂŢI: 

  • antiacneic, descongestionant, astringent
  • anticelulitic, echilibrant al pielii grase
  • bun deodorant
  • cicatrizant
  • rubefacient


RECOMANDAT PENTRU:

  • tenurile grase congestionate
  • pielea căzută, lipsită de vitalitate
  • tonifiere și stimularea circulației sanguine
  • întărirea unghiilor fragile
  • degerături, bătături, tăieturi
  • herpes, muşcături de insecte, negi, varice
  • probleme asociate cu stările de răceală și afecțiuni respiratorii

ulei esenţial de lamaie verde Lime (citrus aurantifolia). Componente naturale regăsite în uleiul esențial: limonene, linalool, citral

 Metoda de obţinere: prin presare la rece din coajă. Ţara de provenienţă: Mexic.

Aspectul: lichid clar galben-verzui, vâscozitate redusă 

Nota parfumului:
de vârf 

Aroma:
 proaspătă, înțepătoare, citrică, dulce

Ca parfum se
potriveşte cu: salvia, lavandă, neroli, rozmarin, ylang ylang

Componenţi principali: a-pinene, b-pinene, myrcene, limonene, terpinolene, 1,8-ceneole, linalool, borneol, citral 

UTILIZARE:

  • ca ingredient în cremele dedicate tenului gras, congestionat, în concentrație de 1-2%
  • inclus într-o bază vegetală pentru masarea musculaturii, pentru ameliorarea durerilor musculare și a încheieturilor, în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea cremelor sau loțiunilor dedicate tonifierii pileii în concentrație de 2%
  • ca ingredient în compozițiile cosmetice anticelulitice, în concentrație de 2%
  • ca ingredient pentru parfumarea cremelor, diverselor cosmetice și a deodorantelor, 2%
  • ca ingredient în uleiuri de baie pentru ameliorarea durerilor musculare, probleme respiratorii, câteva picături
  • în vaporizatoare și candele pentru a energiza mintea obosită, pentru a ieși din starea de apatie, sau pentru a ușura respirația 


PĂSTRARE
: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, posibil iritant
  • fotosensibilizant, nu expuneți pielea la soare cel puțin 4 ore
  • este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare
  • non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • uz extern!
adauga in cos
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu: