cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Lemn de Trandafir ulei esential pur (aniba rosaeodora), 5 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414010785
Nu este in stoc
17.5 RON
15.7 RON
16.6 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Inclus în creme sau loţiuni este ideal pentru pielea matură, ridată, obosită. Redă viaţa tenului care-şi recâştigă elasticitatea şi supleţea. Aroma contribuie la ameliorarea problemelor de impotență sau frigiditate.

Rosewood, copacul de trandafir creşte în pădurile amazoniene. Este veşnic verde, scoarța și miezul este roşu și emană o aromă exotică intensă. Uleiul este extras din fulgii miezului de copac prin distilare.

A fost exploatat intens în ultimii ani, acum legislația impune distilatorii să planteze un puiet nou pentru fiecare copac tăiat.

PROPRIETĂŢI: 

  • regenerant și întineritor
  • stimulant și tonifiant
  • calmant al sistemului nervos
  • echilibrant al stărilor emoționale 

RECOMANDAT PENTRU:

  • persoanele suprasolicitate, având efect de echilibrare şi impulsionare a sistemului imunitar
  • proprietățile sale afrodisiace, contribuie la ameliorarea problemelor de impotență sau frigiditate
  • îngrijirea pielii, în special a tenului fad, lipsit de vitalitate
  • a recâştiga elasticitatea şi supleţea tenului
  • atât pentru tenul uscat cât și cel gras, echilibrează chimia proprie a pielii
  • întinerirea pielii mature, ridate fiind stimulent de regenerare celulară
  • stări depresive, letargie, surmenaj  
INGREDIENTE: ulei esenţial din lemn de trandafir (aniba rosaeodora)

Componente naturale regăsite în uleiul esențial: linalool, limonene, geraniol

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi

Ţara de provenienţă: Brazilia

Aspectul: lichid clar ușor gălbui, vâscozitate redusă 

Nota parfumului: de mijloc 

Aroma: dulce, florală, lemnoasă, condimentată

Ca parfum se potriveşte cu: majoritatea uleiurilor esențiale de citrice și florale 

Componenţi principali: a-pinene, camphene, geraniol, neral, geranial, myrcene, limonene, 1,8-cineole, linalool, benzaldehyde, linalool, a-terpineol. 

UTILIZARE:

  • inclus într-un ulei vegetal de bază, de rosa mosqueta de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul obosit, lipsit de vitalitate, în concentrație de 1-1,5%
  • inclus într-un ulei vegetal de bază, jojoba de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul gras, congestionat, în concentrație de 1-1,5%
  • ca ingredient în prepararea cremelor sau loțiunilor dedicate tenului îmbătrânit, ridat, în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea produselor cosmetice în scopul regenerării și revitalizării tenului matur, în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea de măști pentru tenul îmbătrânit, devitalizat, 1-1,5%
  • în vaporizatoare și candele pentru a destinde atmosfera și a crea o ambianță intimă, de siguranță
  • ca ingredient în parfumuri, creme, diverse cosmetice și sprayuri de corp, 2-4% 

PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare
  • non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • uz extern!
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor