cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ghimbir ulei esenţial pur (zingiber officinale) 10ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414010754
Stoc limitat
11.5 RON
10.3 RON
10.9 RON
adauga in cos
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Un ulei cald şi stimulator, sudorific, rubefacient, anti-emetic. Util în ameliorarea durerilor, colicilor, crampelor, stărilor de greață, cefalee, răceală.

Ghimbirul este nativ în Africa şi Indiile de Vest. A fost adus în Europa în jurul secolului XV ca şi condiment.

Ghimbirul crește la aproximativ 3-4 metri înălţime, are un rizom gros tuberculat.  În fiecare an dezvoltă direct de la rădăcină o tulpină cu frunze înguste în formă de lance, precum şi flori albe sau galbene.

A fost folosit ca medicament încă din antichitate, şi este menţionat în literatura sanscrită, chineză, greacă, și arabă.

Numele ghimbirului este derivat din districtul Gingi al Indiei, unde a fost folosit la prepararea ceaiului pentru dureri de stomac.

Pulberea obținută din rădăcina uscată este folosită pentru probleme digestive.

PROPRIETĂȚI:

    antispastic, analgezic
    anti-emetic
    expectorant, febrifug
    rubefacient
    stimulent
    sudorific, tonic

 

RECOMANDAT PENTRU:

- în ameliorarea durerilor cauzate de fracturi, reumatism, artrită, vânătăi, furuncule
- greaţă, mahmureală, rău de mare sau de călătorie
- raceală și gripă, guturai, tuse, sinuzită
- comprese calde pentru dureri în gât, diaree, colici, crampe, frisoane
- comprese reci pentru cefalee şi febră
- componentă aromatizantă pentru parfumurile bărbătești

ulei esenţial de ghimbir (zingiber officinale)

Componente naturale regăsite în uleiul esential: linalool, nerol, neral, geranium
Metoda de obţinere: prin distilarea în aburi a rizomilor
Zona geografică de provenienţă: India
Aspectul: lichid clar, usor gălbui, vâscozitate redusă
Nota parfumului: de mijloc
Aroma: caldă, lemnoasă, înțepătoare, condimentată

Ca parfum se potriveşte cu:  bergamotă, frankincense, neroli, vetiver, patchouli, lime, grapefruit

 UTILIZARE:

- inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul persoanelor afectate de letargie, greaţă, raceală si gripă, probleme digestive în concentratie de 1-2%
- ca ingredient în prepararea cremelor sau lotiunilor pentru artrită, dureri musculare, reumatism, pentru probleme circulatorii şi a dispersa vânătăi, în concentratie de 1-2%
- ca ingredient în cosmeticele si parfumurile bărbătesti, în concentratie de 1-2%
- comprese calde pentru probleme digestive, colici, crampe, dureri menstruale - câteva picături
- pe batistă pentru inhalare în caz de greaţă, greturi matinale ale femeilor însărcinate, indigestie, mahmureală, rău de masină - câteva picături
- ca ulei de baie pentru persoanele afectate de boli specifice sezonului rece, 15-20 picături în cadă
- în vaporizatoare si candele pentru persoanele afectate de guturai, letargie, greaţă, raceală, gripă, sentimentul de singurătate şi pierderea libidoului.

PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

DATE de SIGURANTĂ:

- non-toxic, posibil iritant al pielii sensibile
- fotosensibilizant
- este recomandat cu moderatie în sarcină şi alăptare
- posibil alergizant, recomandăm efectuarea testului înainte de utilizare
- nu lăsați la îndemâna copiilor
- uz extern!

adauga in cos
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor