cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Geraniu Bourbon BIO ulei esential (pelargonium graveolens asperum) 5 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
5 ml
6424414006450
Nu este in stoc
17.9 RON
16.1 RON
17 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Planta provine din Madagascar, Egipt şi Maroc şi a fost adusă în ţările europene cum ar fi Italia, Spania şi Franţa în secolul XVII.

Există câteva sute de soiuri diferite de muşcată, dar numai cca. zece furnizează ulei esenţial în cantităţi viabile. Muşcata de grădină (sau balcon) este aproape deloc parfumată şi ar produce mult prea puţin ulei prin orice procedeu de extracţie.

Un ulei esenţial înălţător cu efect de armonizare atât la nivel psihic cât şi cutanat, echilibrează chimia proprie a tenului uscat sau gras, conferă supleţe şi descongestionează tenul. Ajută la reglarea secreţiei de sebum, curăţă pielea grasă cu pori înfundaţi.

Ameliorează stările de stres şi anxietate, şi se consideră a fi un uşor echilibrant al sistemului hormonal.

Recomandări

    tenuri grase, congestionate
    probleme circulatorii
    regenerare cutanată
    compoziţii antiage
    vergeturi preventiv
    acnee suprainfectată
    micoze cutanate
    plăgi, tăieturi, ulceraţii
    reumatisme osteoarticulare
    parfumuri şi ape de toaletă
    aromaterapie în sindrom PMS
    remodelare corporală

Proprietăţi

    tonic, astringent
    hemostatic
    antiinflamator
    parfumant
    deodorant
    echilibrant
    descongestionant
    uşor cicatrizant
    elasticizant
    promovează reînnoirea celulară
    reglează secreţia de sebum
    stimulează circulaţia venoasă şi limfatică
    antispasmodic, relaxant
    antiinfecţios, antibacterian, antifungic
    stimulant adrenal

Ulei esenţial de geraniu (pelargonium graveloens) organic

Alte denumiri: geraniu bourbon, muşcată trandafirie, pelargonium asperum
Metoda de obtinere: prin distilare cu abur din părţile aeriene
Zona geografică de provenienţă: Madagascar
Prezentare: lichid fluid clar, culoare incolor uşor galben-verzui, miros fin, floral, de trandafiri
Nota parfumului: de bază
Aroma: se consideră a fi o îmbinare de note dulci similare trandafirului împletite cu note înţepătoare similare bergamotei.
Componenţi principali: a-pinene, myrcene, limonene, menthone, linalool, geranyl acetate, citronellol, geraniol

Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): citronellol, linalool, geraniol, limonene

Punct de aprindere (temperatura la care produsul devine inflamabil): +73 °C

Folosire in cosmetica

    dozaj regular recomandat în compoziţii cosmetice 0,5-2%
    încorporarea în compoziţii cosmetice destinate tenului gras, congestionat
    combinat cu ingrediente vegetale pentru îngrijirea tenului lipsit de tonus şi elasticitate
    ca ingredient în creme, serumuri şi loţiuni dedicate tenului uscat pentru echilibrarea secreţiei de sebum dar şi pentru parfumare
    ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate pielii afectate de cicatrici, răni uşoare
    recomandat pentru formularea de parfumuri datorită fineţii sale olfactive, 3-5%
    ca parfum se combină în mod special cu Bergamota şi Lavanda, dar are o aromă suficient de echilibrată ca să poată fi combinat cu o serie de alte uleiuri esenţiale
    ca ingredient în unguente şi uleiuri de masaj tonic, stimulant circulator sau limfatic
    în bază vegetală pentru uşoare frecţii abdominale în caz de PMS
    încorporat într-o bază vegetală ca ulei de masaj pentru stări tensionate, de nervozitate, dezechilibre emoţionale
    5 - 7 picături în apa de baie
    în candelă sau vaporizator pentru crearea unei atmosfere armonioase

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor