cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Vitamina E, tocoferol uz cosmetic, 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414010273
Nu este in stoc
14.5 RON
13 RON
13.8 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Tocoferolul este vitamina E sintetizată din sursă naturală. Netezește și repară pielea, elasticizant, activ antiîmbătrânire. Antioxidant, protector celular.
Tocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii.
Este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.
Proprietăţi
    antioxidant
    antiîmbătrânire
    elasticizant
    calmant şi antiinflamator
    stabilizant de uleiuri şi grăsimi în compoziţii (previne râncezirea)
    epitelizant
    regenerant cutanat
    previne îmbătrânirea celulelor
    acționează pozitiv asupra circulației sanguine periferice
    fortifică țesutul conjunctiv   
Recomandări
    toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii
    accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii
    rol benefic in tratarea acneei, psoriazisului
    produse de îngrijire după expunerea solară
    produse de machiaj
    tratamente pentru păr
    ridică concetraţia de permeabilitate la nivelul straturilor pielii
    protejează de daunele generate de radicalii liberi şi razele UV
    promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii
    menţine integritatea ţesuturilor

Dl-a Tocopherol
PREZENTARE: lichid clar, vâscozitate ridicată, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic, solubil în alcool şi uleiuri, insolubil în apă
UTILIZARE IN COSMETICA
    0.5 - 2.5% încorporat compoziţii pentru piele
    0.1 - 0.5% pentru conservarea uleiurilor sau a compoziţiilor exclusiv uleioase, ca antioxidant
    inclus în creme şi uleiuri antiage
    inclus în compoziţii dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate
    în compoziţii elasticizante şi hidratante
    în unguente şi balsamuri reparatoare
    în compoziţii cu aplicare după expunerea pielii la soare
    în uleiuri şi loţiuni de plajă ca protector celular şi antioxidant
Păstrare:     închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină
Date de siguranţă:     non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant,     uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor