Descriere
Derivat din ulei de cocos este un co-tensioactiv ce completează formulele pentru igienă, conferind hidratare şi dedurizare delicată chiar şi pentru pielea cea mai sensibilă.
Un co-tensioactiv blând de origine vegetală, cu putere viscozantă dar şi cu efecte benefice pentru piele prin hidratare şi refacerea stratului hidro-lipidic. Este în special util încorporat în baza lavantă blândă din oferta noastră.
Compoziţia este formulată dintr-un tensioactiv de origine vegetală non-ionic şi un agent hidratant şi emolient obţinut din alcool gras, ulei vegetal şi glicerină vegetală.
Proprietăţi
potrivită pentru orice tip de păr
potrivită pentru orice tip de piele inclusiv cea sensibilă
bună compatibilitate dermatologică
restaurează filmul hidro-lipidic al pielii
îmbunătăţeşte vâscozitatea altor tenside
îmbunătăţeşte tolerabilitatea cutanată a produselor de igienă în care este încorporată
putere spumantă redusă
uşor de utilizat şi facil de personalizat
Recomandări
geluri de duş
şampoane
geluri de baie spumante
geluri lavante
cleanser facial
soluţii pentru igiena intimă
produse pentru igiena copiilor
îmbunătăţirea compoziţiilor formulate cu Baza lavantă blândă
INCI: Coco glucoside, Glyceryl oleate
PREZENTARE: lichid uşor tulbure de vâscozitate medie, culoare gălbuie, miros neutru, solubil în apă
RENTABILITATE: din conţinutul flaconului de 100 ml se pot obţine între 1,4 - 4,8 Ltr produs finit
pH în soluţie apoasă de 5%: 3,5 - 4,0
UTILIZARE IN COSMETICA
dozaj regular: 2 - 7% pentru compoziţii destinate adulţilor şi igienei copiilor
acest produs nu se poate folosi ca unic tensioactiv într-o compoziţie lavantă, este necesară asocierea cu alte tensioactive sau cu Baza lavantă blândă
reglarea pH-ului se va face după necesităţi cu ajutorul acidului lactic; la şampoane este recomandat un pH între 4,5-6,5 iar la geluri de baie între 5-7
| PRODUSUL TENSIOACTIV | CARACTERISTICI | VÂSCOZITATE | SPUMARE | PUTERE de SPĂLARE | TOLERANŢA PIELII | DOZAJ | APLICAŢII |
| Bază lavantă blândă |
se utilizează simplu sau combinat cu alte tenside pentru formularea produselor lavante |
*
|
****
|
****
|
***
|
15-50%
|
-geluri de duş şi baie -produse lavante pentru ten -şampoane
|
| Tensidă hidratantă |
blândă, bine tolerată de piele, ameliorează tolerabilitatea altor tenside |
****
|
*
|
*
|
*****
|
2-7%
|
-geluri de duş şi baie -şampoane şi geluri de baie pentru bebeluşi şi copii |
| Tensidă consistentă |
îngroaşă produsele lavante, blândă |
*****
|
**
|
**
|
*****
|
5-35%
|
-geluri de duş şi baie pentru adulţi şi copii -produse lavante pentru bebeluşi şi copii -geluri de curăţare |
| Tensidă spumantă |
creşte capacitatea spumantă a produselor lavante, catifelantă |
*
|
*****
|
***
|
****
|
2-30%
|
-geluri de duş şi baie -spumante -produse lavante cu putere mărită de spumare |
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu: