cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Pudra din seva de bambus, 10 gr - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 gr
6424414014547
Nu este in stoc
9.9 RON
8.9 RON
9.4 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Ingredient pur din sevă de bambus adult, fără niciun adaos, bogat în siliciu vegetal, conferă atingere mătăsoasă, ideal ca bază pudroasă cu acoperire pentru machiaj, activ matifiant și refermizant. Este un igredient indispensabil pentru numeroase aplicaţii: creme pentru ten mixt şi gras, fond de ten, farduri de pleape, ruj de buze, antiperspirante.
Având proprietăți tonice refermizante, își aduce beneficiile inclus în compoziții și tratamentele pentru slăbire sau recuperare după naştere.

PROPRIETĂŢI:

conferă atingere fină, mătăsoasă şi satinată
refermizant
remineralizant
tonic cutanat
agent matifiant
absoarbe transpiraţia excesivă
bază pentru cosmeticele uscate
uniformizant al texturii pentru rujuri de buze

RECOMANDĂRI:

creme și compoziții matifiante pentru ten mixt şi gras
deodorante şi produse antiperspirante
compoziții delicate satinante, catifelante pentru ten sau corp
creme remodelante, refermizante
compoziții remineralizante pentru ten obosit, tern
compoziții exfoliante foarte blânde
bază sau activ pentru compoziții de machiaj: pudre inclusiv cele compacte, farduri de pleoape, farduri de obraz, rujuri, mascara, fond de ten pudră sau cremă

Bambusa arundinacea stem powder

UTILIZARE:

ca ingredient dispersat în faza apoasă, loțiuni, sau amestec pudros, dozaj general: 5 – 30 %
ca ingredient în baze sau creme deja preparate, pentru matifiere, catifelare, 5-15%
ca ingredient în compoziții remodelante, refermizante, 25-30%
ca ingredient în compoziții remineralizante, 20%
ca ingredient în exfoliante extrem de blânde 15-25%
ca ingredient în deodorante și pudre antiperspirante, 20-50% sau conform rețetei
ca bază pentru compoziții de machiaj, conform rețetei

Păstrare: în loc uscat (a se evita păstrarea în baie), ferit de lumină și căldură, în pungă închisă ermetic

DATE DE SIGURANȚĂ:

a nu se utiliza aproape de o sursă de ventilație
a nu se inhala
uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor