cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Oxid de zinc, pulbere grad cosmetic, 50 gr - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 gr pulbere
6424414013793
Nu este in stoc
11.9 RON
10.7 RON
11.3 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Are proprietăți de stimulare a vindecării cutanate, este purifiant, antiseptic şi un excelent filtru UVA şi UVB. În compoziții de machiaj creşte opacitatea altor pigmenți, îmbunătățește aderenţa lor pe piele, este pigment alb.
Un ingredient foarte răspândit fiind util atât ca și pigment cât și datorită proprietăților antiseptice, purifiante și ca stimulant al vindecării cutanate.
Este purifiant, şi un excelent filtru UVA şi UVB. În compoziții de machiaj creşte opacitatea altor pigmenți, şi îmbunătățește aderenţa lor pe piele.
Inclus în loţiuni de protecţie solară 20% conferă un FPS de 20. Se recomandă combinarea 1/1 cu dioxid de titan ca protecţie pentru întregul spectru UVA şi UVB.
Concentraţie recomandată pentru cremă de scutece 5-20%, pentru loţiuni de protecţie solară 5-20%, pentru produsele de machiaj până la 50%
PROPRIETĂŢI:
    antibacterian
    antifungic
    antiseptic
    efect barieră pe piele
    protector UV
    insolubil în apă sau uleiuri
    dispersabil în apă şi uleiuri
RECOMANDĂRI:
    piele iritată
    eczeme
    pielea expusă la umezeală
    creme de scutece
    bază albă pentru machiaj
    pudră de ten cu filtru UV
    fond de ten
    fard de pleoape
    rujuri

INCI: zinc oxide (CI 77497)
DOZAJ FĂRĂ CÂNTAR (cu seturile de liguriţe disponibile în oferta noastră)
    PP5 = 3,5 gr
    PP2 = 1,7 gr
    TAD = 0,7 gr
    DASH = 0,28 gr
    PINCH = 0,18 gr
Calitate: grad cosmetic
Dimensiunea particulelor: 0.3-0.4 microni (300-400 nm)
nanoparticulele sunt < 100 nm
Se păstrează în recipient închis ermetic, ferit de lumină şi umiditate
DATE DE SIGURANŢĂ
    a nu se inhala
    a nu se ingera
    a nu se lăsa la îndemâna copiilor
    a se evita contactul cu ochii
    uz extern!

nat    2011-12-19
Am inteles ca se poate utiliza si pt a face sapunul de casa 'alb'. Stiti cumva in ce proportie? va multumesc.
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor