cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Lanolina anhidra pura, 50 g - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 g
6424414010686
In stoc
13.5 RON
12.2 RON
12.8 RON
adauga in cos
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

 

Cu actiune emolienta, puternic hidratanta, favorizeaza transportarea adanca in piele a substanțelor active, protector si reparator al pielii uscate, solzoase, crapate sau cu mancarimi.

Lanolina bruta este anhidra (nu contine apa) si se obține prin prelucrarea lanii de oaie. Este secretata de glandele sebacee din pielea oilor si este prezenta pe firele de lana. Lanolina MAYAM este obținuta din lana neafectata de pesticide. 

Lanolina se incorporeaza in diferite formule cosmetice si dermatologice, regasindu-se in diverse produse si preparate de uz extern. Cremele pe baza de lanolina sunt puternic hidratante si se absorb cutanat cu usurinta, lanolina fiind un ingredient clasic renumit pentru proprietatile sale hidratante si protectoare. 

In unguentele medicinale lanolina poate fixa si introduce in piele cu usurința diferite extracte fitoterapeutice sau farmaceutice, in unguentele cosmetice favorizeaza transportarea adanca in piele a ingredientelor active.

Spre deosebire de vaselina des utilizata in unguente, lanolina este cu mult mai bine tolerata, dand foarte rar manifestari alergice sau alte reactii adverse, si acelea se datoreaza in principal urmelor de pesticide daca oile au fost tratate astfel. 

Lanolina este foarte usor absorbita in piele iar studiile arata ca fractiunile de lanolina bogate in ceramide au actiune emolienta, reducand pierderea transepidermala a apei mai ales in situatii de vatamare chimica a stratului cornos al pielii.

Lanolina este ideala pentru formularea diverselor compozitii cosmetice: creme, balsamuri, unguente.

PROPRIETATI:
reduce pierderea transepidermala a apei
bogat in ceramide
emolient
hidratant puternic
confera finete compozitiilor cosmetice
intinde si netezeste pielea
higroscopica (retine cu usurinta apa din aer)
hidroscopica (lega cantitati mari de apa)

Recomandări

în special pentru pielea uscată, alipică şi/sau deshidratată

piele afectată de factori externi

piele crăpată, bătături

piele destructurată

balsamuri nutritive şi protectoare

diverse unguente

 

 

Ingrediente: adeps lanae anhydricus

PREZENTARE: se prezinta ca o ceara fina semisolida, unsuroasa, galben-aurie, miros caracteristic 

Componenti principali: ceride, alcooli superiori, steride, hidrocarburi, acizi grasi: lanomistric, lanopalmitic

UTILIZARE IN COSMETICA

ca ingredient în creme, emulsii, unguente

se adaugă la faza grasă, în emulsii

se topește la temperatura de cca. 40°C

dacă este necesar, se poate topi pe baie de apă

Pastrare: in loc racoros, ferit de lumina si caldura

DATE DE SIGURANTA:

non toxic, non iritant

posibil alergizant la persoanele predispuse

uz extern!

 

adauga in cos
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor