cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Glucozida de cocos, tensida lavanta, 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414010662
Nu este in stoc
12.5 RON
11.2 RON
11.9 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Produsul a ieşit din oferta MAYAM

Este o bază lavantă concentrată, recomandată ca ingredient pentru prepararea diverselor produse de igienă, şampoane, geluri de duş şi baie. Tensidă blândă, neiritantă.
Glucozida de cocos este un tensioactiv blând de proveniență vegetală. Este liber de surfactanți invazivi şi sulfaţi chimici este ideal pentru formularea şampoanelor naturale și a soluțiilor de duș și baie.
RECOMANDĂRI
    formularea gelurilor de duş, a săpunurilor lichide, a spumelor de baie
    prepararea şampoanelor
    prepararea gelurilor de curăţare pentru ten
    formularea gelurilor pentru igienă intimă
    formularea gelurilor de curăţare pentru copii şi bebeluşi

Glucozidă de cocos (coco glucoside)
PREZENTARE: lichid limpede, uşor gălbui, miros caracteristic, solubil în apă.
Valoarea pH-ului 11.5 - 12.5

UTILIZARE:
    dozajul recomandat: 2 până 60% din greutatea compoziției finale
    anumiţi activi cosmetici şi uleiuri esenţiale pot să afecteze vâscozitatea produsului
    amestecată doar cu apă (distilată, apă florală, hidrolate, infuzie) dă rezultat o soluţie destul de lichefiată,     astfel, pentru şampoane în primul rând, astfel în prealabil apa trebuie îngoşată cu gumă xanthan sau alt     gelifiant natural

IMPORTANT legat de pH-ul recomandat
Glucozida de cocos are pH-ul bazic, este astfel recomandat controlul acidităţii compoziţiei preparate (cu benzile de măsurare pH) şi, dacă este necesar, ajustarea pH-ului formulelor la finalul preparării (cu acid lactic) conform datelor de mai jos:
    pentru gel de duş pH-ul ideal este între: 5 - 7.5
    pentru şampon: 5 - 7
    pentru balsam condiționator de păr: 4.5 - 5
    pentru un produs de igienă intimă: 4.5 - 5.5 pentru femei la vârsta reproducerii, 6.5 - 7 pentru fetiţe sau femei     în perioada de menopauză
PĂSTRARE: în loc ferit de lumină și căldură în exces, la temperatura camerei, în recipient bine închis
DATE DE SIGURANȚĂ:   diluat este non iritant, non alergizant, non sensibilizant, a nu se înghiți, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii,     uz extern!

Bagiu    2011-10-14
Cum adica a iesit din oferta? Si eu ce mai cumpar? Am vazut ce au adus ei, un blend de chimicale care nu-mi convine.
notificare
 
 
 
SEO monitor