cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Glicerina vegetala puritate 99.5%, 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414010044
Nu este in stoc
9.8 RON
8.8 RON
9.3 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Este unul dintre emolienţii clasici folosiţi la prepararea produselor cosmetice. Umectant, catifelant, elasticizant al pielii. Puritate maximă, grad cosmetic.
Este unul dintre emolienţii clasici folosiţi la prepararea produselor cosmetice, derivat din hidroliza grăsimilor și fermentarea zaharurilor.
Se poate include în toate tipurile de produse de îngrijire a pielii, produse de îngrijire a părului, săpunuri, pastă de dinţi, emulsii, odorizante, hidratante şi diverse creme.
Este prezentă și în țesutul celular subcutanat, astfel nu este străină organismului uman și nu va genera iritații sau alergii. Are capacitatea de a absoarbe apa din straturile profunde ale pielii pe care o aduce în straturile superficiale. Pentru evitarea deshidratării și prevenirea evaporării în exces a apei, glicerina trebuie însoțită de uleiuri vegetale emoilente pentru ca straturile profunde ale pielii să nu fie secate, şi de va evita supradozajul.
Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substanţe, fiind utilizat în gemoterapie, fitoterapie şi homeopatie pentru extragerea unor principii active de origine vegetală.
Sinonime: glicerol
Proprietăţi
    higroscopic
    bun solvent al elementelor vegetale
    umectant
    catifelant
    elasticizant al pielii
    ajută la dispersarea agenților gelificatori

Recomandări
    pentru orice tip de piele, în special cea uscată
    geluri de duş
    şampoane şi balsamuri capilare
    loţiuni demachiante
    creme şi loţiuni hidratante
    balsamuri de buze
    macerat din plate preparat în casă

Glicerină vegetală (glycerin), puritate 99.5%
Prezentare: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicată
Solubilitate: este miscibil în apă, alcool și uleiuri
UTILIZARE
    adăugat în compoziţii cosmetice uleioase în concentraţie de 2 - 8% sau conform rețetei
    adăugat în creme și loțiuni la faza apoasă înainte de emulsificare, în concentraţie de 2 - 5%
    încorporat în geluri de duș și baie 1-10%
    în macerate hidroglicerinice până la 70%
    supradozajul (peste 10%) în produse cosmetice care se lasă aplicate pe piele determină un efect contrar şi anume secarea pielii
Păstrare:    la loc răcoros, ferit de lumină excesivă, în recipient închis ermetic
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant ,  nu lăsaţi la îndemâna copiilor,     uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor