cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Extract din samburi de Grapefruit (citrus paradisi), 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414010341
Nu este in stoc
14.5 RON
13 RON
13.8 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
2 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Este o soluție care împiedică răspândirea fungilor, mucegaiului și bacteriilor. Eficient în cazul a nenumărate afecțiuni cauzate de candida albicans, chlamydia, salmonella, staphylococcus, herpes simplex.
Este un dezinfectant cu rezultate foarte bune pentru uzul casnic. Poate fi folosit la spălarea fructelor și legumelor, pentru curățarea frigiderului, pentru dezinfectarea suprafețelor din bucătărie care vin în contact cu alimentele și unde se impune evitarea utilizării dezinfectantelor toxice și agresive.
Omogenizat în compoziții cosmetice este un ingredient eficient împotriva eczemei, herpesului, coşurilor, şi diferitelor infecţii ale pielii.

Omogenizat în compoziții cosmetice acţionează eficient în cazuri de eczeme, herpes, coşuri şi diferite infecţii ale pielii. Dezinfectant, antibacterian, antimicotic recunoscut.

PROPRIETĂŢI:

    antiseptic
    antibacterian
    antifungic
    germicid, pesticid
    conservant
    stimulează regenerarea celulelor
    îmbunătăţeşte circulaţia sanguină

 

Recomandat pentru:

    întreținerea texturii cutanate
    eczeme, herpes, coșuri, diferite infecții
    pentru prevenirea transpiratiei picioarelor
    igiena intimă
    inflamații foliculare
    mătreață
    erupții cutanate
    micoze

Glicerină vegetală (glycerin), extract din sâmburi de grapefruit (citrus paradisi seed extract)

PREZENTARE: lichid cu vâscozitate medie, incolor, miros aproape impreceptibil, solubil în apă, miscibil în uleiuri şi alcool

UTILIZARE:

ca ingredient în prepararea compozițiilor cosmetice stimulante, pentru îmbunătățirea microcirculației, în concentrație de 2-5%
    ca ingredient în măști purifiante, descongestionante, 2-5%
    ca ingredient în compoziții cosmetice dedicate tratării diverselor probleme ale pielii, în concentrație de 1-5%
    ca ingredient în unguentele antimicotice 3-10%
    ca ingredient în măști capilare pentru eradicarea fungilor care generează mătreața, 3-5%
    câteva picături în baia de șezut
    diluat în apă sau alcool pentru dezinfectarea suprafețelor, 2-10%

SOLUBILITATE: solubilă în apă, miscibilă în uleiuri şi alcool

Păstrare: loc răcoros, ferit de lumină și umezeală

DATE DE SIGURANŢĂ:

    nontoxic, noniritant cutanat, nonsensibilizant
    iritant al ochilor și iritant al mucoaselor în stare concentrată
    a nu se lăsa la îndemâna copiilor
    uz extern!

ECHIPA    2012-02-16
Sinziana, am verificat in pagina producatorului si nu sunt atentionari speciale in timpul sarcinii. O sa completam si noi descrierea cu datele de singuranta ale produsului!
Sinziana    2012-01-25
Il folosesc de ceva timp. Este foarte bun. Folosit in primele simptome de raceala, scapi imediat de ea. Intrebarea mea ar fi daca se poate folosi si in perioada sarcinii?
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor