cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Extract de Vita Rosie BIO (vitis vinifera rubra), 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414014912
Nu este in stoc
7.5 RON
6.7 RON
7.1 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Circulator, antioxidant, tonifiant venos, stimulant al contracţiilor musculare, favorizează producţia de colagen, protector cutanat împotriva radicalilor liberi.
Viţa roşie este o plantă cunoscută încă din antichitate, apreciată mai ales pentru fructele utilizate la producerea vinului. Viţa este reprezentată de o sumedenie de specii dintre care face parte şi viţa roşie.
Încă din secolul al XVII-lea, frunzele de viţă roşie erau utilizate în infuzii sau macerate contra senzaţiei de “picioare grele” publicându-se de atunci o serie de rapoarte despre proprietăţile sale circulatorii şi antioxidante.
Cunoscută ca stimulant circulator, viţa roşie are o importantă activitate tonifiantă asupra venelor.
Prezenţa oligoelementelor şi a resveratrolului permit o acţiune antiradicali liberi şi de stabilizare a colagenului, protejează astfel pielea de îmbătrânire.
Proprietăţi: antiîmbătrânire; circulator puternic; tonic şi protector al vaselor sanguine; acţiune anti-radicali liberi;  antioxidant excepţional; stabilizant al colagenul; astringent
Recomandări:
    ten gras, ten îmbătrânit
    ten tern, devitalizat
    probleme de circulaţie sanguină: picioare grele, varice
    fragilitate capilară: cuperoză, echimoze
    prevenirea îmbătrânirii cutanate
    îngrijirea tenului matur
    ameliorarea porilor dilataţi

apă, glicerină bio (glycerin), extract de viţă roşie bio (vitis vinifera rubra), benzoat de sodiu şi sorbat de potasiu*, acid citric    * conservanţi agreaţi de ecocert
Metoda de obţinere: prin macerarea frunzelor de viţă roşie bio într-un amestec natural de apă şi glicerină. Activii conţinuţi în aceste frunze sunt în majoritate hidrosolubili. Astfel, prin macerare într-un amestec de apă cu glicerină, elementele componente se vor solubiliza. După filtrare se obţine un amestec încărcat cu activele plantei, care este apoi conservat şi stabilizat cu substanţe agreate de Ecocert. Compoziţia este sensibilă la poluare cu toate că este conservat, astfel după desfacerea recipientului recomandăm păstrarea la frigider.
Constituenţi activi: tanini, anthociane, flavonoide, resveratrol, vitamina C, diverse oligoelemente
Prezentare: lichid brun roşiatic cu aromă vegetală uşor dulceagă
1 ml = cca.20 picături
Solubil în apă, insolubil în uleiuri

UTILIZARE:
   dozaj regular recomandat în compoziţii cosmetice 5 – 30%
    se include în compoziţii la rece, la finalul preparării
    se poate integra într-o bază de cremă apoasă sau într-un produs finit ce conţine şi apă
    se poate include în gel de aloe vera
    ca ingredient în formularea de geluri pentru ameliorarea senzaţiei de picioare grele
    loţiuni şi seruri fluide contra cuperozei
    ca ingredient în compoziţii şi tratamente anti-îmbătrânire
    ca ingredient în preparate astringente pentru închiderea porilor
    ca ingredient în compoziţii circulatorii şi energizante
    ca ingredient în formularea de serumuri contra roşeţii feţei
    ca ingredient în creme de noapte restructurante, antiage, radiante
    ca ingredient activ în compoziţii de gomaj sau măşti circulatorii, antiage, pentru tenuri mature sau devitalizate

COMBINATII RECOMANDATE:
    alături de ulei de tamanu şi ulei esenţial de chiparos pentru preparaea loţiunilor circulatoare
    combinat cu apă de cistus ladanifer sau apă de rozmarin ca tonic astringent pentru tenul gras
    combinat cu apă de imortele pentru tonic anticuperoză
    alături de ulei de borago sau rosa mosqueta şi ulei esenţial de cistus pentru prepararea cremelor fluide de noapte
    alături de alte active precum lăptişorul de matcă şi coenzima Q10 pentru stimularea sintezei de colagen
    inclus într-o mască alături de argila roşie pentru ten gras sau rozacee
   
Păstrare: La răcoare, în recipient închis, ferit de lumina directă şi umiditate. După deschiderea recipientului se păstrează maxim 3 luni la frigider
Date de siguranţă: a nu se lăsa la îndemâna copiilor; a se respecta dozajul recomandat; uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor