cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Extract de Nalba BIO (malva sylvestris) 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414014424
Nu este in stoc
7.5 RON
6.7 RON
7.1 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Nalba este azi asociată în cosmeticele de îngrijire cu conceptul de catifelare a pielii. Extractul de nalbă este hidratant, calmant și agent antiage.
Floarea de Nalbă conține o serie de elemente active solubile în apă, motiv pentru care cea mai fiabilă metodă de extragere a acestora este în glicerină și nu sub format de macerat uleios.
În mod tradiţional nalba este utilizată pe piele pentru ameliorarea diverselor afecțiuni și în cazul tenului sensibil, iritat sau uscat. Ingredientele sale active au o acţiune benefică şi în cadrul tratamentelor anti-îmbătrânire.
Nalba este azi asociată în cosmeticele de îngrijire cu conceptul de catifelare a pielii. Extractul de nalbă este hidratant, calmant și agent antiage.

PROPRIETĂŢI:
calmant al iritaţiilor; emolient; catifelant; hidratant; previne deshidratarea pielii; antioxidant;     previne îmbâtrânirea cutanată; anti-infecţios
RECOMANDAT PENTRU: piele sensibilă şi delicată; piele iritată, crăpată; piele uscată şi deshidratată;  îngrijirea afecţiunilor dermatologice; iritaţii, roşeaţă; tratamentul pielii fragile; demachiante pentru pielea sensibilă

Apă purificată, glicerină vegetală bio, flori de malva sylvestris bio. Conservanți agreaţi de Ecocert 0,7% : benzoat de sodiu și sorbat de potasiu, acid citric
Metoda de obţinere: prin macerarea florilor de nalbă în apă și glicerină
Zona geografică de provenienţă a plantei: Franța
Prezentare: lichid maroniu brun cu parfum floral dulceag, vâscozitate scăzută, solubil în apă, insolubil în uleiuri
Componenţi principali: : galactoză, ramnoză, acid glucuronic şi galacturonic, flavonoide, tanini

UTILIZARE:
    dozaj recomandat 5-20% din volumul total al preparatului
    ca ingredient în compoziții cosmetice de îngrijire și catifelare în procent de 5-15 %
    ca ingredient în produse destinate pielii iritate, crăpate, diverse afecțiuni dermatologice, 10-20%
    ca ingredient în măști pentru catifelare și hidratare 5-15%
    ca ingredient în demachiante tip lapte pentru piele sensibilă, sau geluri apoase 5-7%
    ca ingredient în tratamente calmante şi hidratante pentru corp 5-10%

SOLUBILITATE: solubilă în apă, insolubilă în uleiuri
Păstrare:  se păstrează până la 4 luni de la deschidere păstrat la frigider, în recipient închis
Date de siguranţă: a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor