cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Acid Lactic AHA 80, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
Lichid 50 ml
6424414012680
Nu este in stoc
4.9 RON
4.4 RON
4.7 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Adăugat în compoziţii cosmetice naturale întinereşte pielea, netezeşte, ajută la producerea colagenului. Exfoliază blând pielea uscată, eliberează porii, ameliorează petele.
Acizii Alfa Hidroxi (AHA) sunt derivati organici din diverse surse vegetale sau lapte. Sunt recunoscuti pentru calitățile de exfoliere, netezire si depigmentare.
Pe măsură ce îmbătrânim, se diminuează capacitatea pileii de a se debarasa de celulele moarte, astfel creste nevoia pentru produse specializate de exfoliere.
Este un ingredient recunoscut si recomandat de profesionistii în cosmetica medicală dar si de dermatologi, si este îmbrătisat de industria cosmeticelor. S-a dovedit a fi un exfoliant superior, dând rezultate remarcabile si dezvăluind o strălucire sănătoasă a pielii. Îmbunătăţeste textura pielii, si eliberează porii.
Optim pentru a limita dezvoltarea bacteriilor în diverse compozitii, astfel este si un agent de stabilizare si conservare. Produsele de protecţie solară şi de machiaj se păstrează mai mult timp proaspete daca au inclus acid latic în compozitie.
Pentru utilizarea regulată sau pentru persoanele cu cu pielea sensibilă, capacitatea de exfoliere blândă determină ca acidul lactic să fie o alegere mai bună față de acidul glicolic de exemplu, care pătrunde mai adânc în piele dar o si poate sensibiliza.
PROPRIETĂŢI: exfoliant; umectant; revitalizant; depigmentant; ajută la producerea colagenului; întinereşte pielea, îmbunătăteste textura pielii, netezeste ridurile, eliberează porii, reglează aciditatea compozitiilor cosmetice.

Acid lactic
Prezentare: lichid incolor clar, miros slab caracteristic
APLICAŢII:
    ca ingredient în compozitiile cosmetice de îngrijire a pielii, măşti de întinerire, tonere, creme hidratante, adăugat la faza apoasă sub temperatura de 40 °C, în concentratie de 0.5-5%
    ca ingredient în măstile si compozitiile de exfoliere sau depigmentare în concentratie de 3-10%
    ca agent de reglare a aciditătii compozitiilor cosmetice, 1-10%, a nu se depasi valoarea minimă recomandată a PH-ului de 3,5
SOLUBILITATE: solubil în apă şi alcool, insolubil în uleiuri
Păstrare: la loc uscat, ferit de lumină si căldură
DATE DE SIGURANTĂ: nontoxic, noniritant, nonsensibilizant în concentratiile recomandate; a nu se lăsa la îndemâna copiilor, uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor