cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Apa de Hamamelis BIO (hammamelis virginiana), 100ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414011485
Nu este in stoc
17 RON
15.3 RON
16.1 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Tonic, astringent şi purifiant pentru tenul mixt sau gras, îngrijeşte delicat pielea sensibilă ori iritată. Favorizează microcirculaţia, recomandat pentru probleme venoase şi cuperoză.
Hamamelisul sau "nucul vrăjitoarelor" este un arbust răspândit în pădurile din America de nord şi Canada, foarte rezistent la temperaturi scăzute. Are flori ciudate sub formă de fâşii galbene înguste ce apar împreună cu fructele toamna târziu spre iarnă.
Extractul de hamamelis a fost utilizat pentru generaţii datorită proprietăţilor sale calmante, circulatorii şi astringente.
Azi o serie de remedii naturiste au la bază extracte din hamamelis, recunoscut de Farmacopeea Europeană pentru aplicaţii în cazul insuficienţelor venoase, flebite, hemoroizi ori diverse alte afecţiuni cutanate.
Proprietăţi

    astringent
    purifiant
    circulator
    tonic venos
    fermizant
    previne uşor transpiraţia
Recomandări
    toate tipurile de piele, în special tenul gras, mixt
    îngrijirea tenului cuperotic
    piele sensibilă, iritată
    pielea fragilă, delicată
    contuzii, înţepături de insecte
    picioare grele
    zone cu deficienţă circulatorie

INGREDIENTE: Hidrolat de hammamelis (aqua hammamelis virginiana), organic
Metoda deobţinere: obţinut prin distilarea părților aeriene a plantei
Zona geografică de provenienţă: Franța
PREZENTARE: lichid clar, miros caracteristic ierbos; pH: 5-5,5
IMPORTANT:
Apele florale sunt sensibile la poluare. Majoritatea apelor florale pot să prezinte sedimente în mod natural, fapt care nu înseamnă scăderea calității compoziției. Apele florale MAYAM nu conţin conservanţi, iar după deschiderea recipientului recomandăm păstrarea lor la frigider. Dacă observaţi modificarea aspectului sau mirosului opriţi utilizarea produsului.

UTILIZARE
    se poate aplica direct pe piele, nediluat
    poate fi încorporat în compoziții cosmetice în loc de apă sau în combinație cu alte ape florale, la faza apoasă
    încorporat într-un gel anticearcăn
    încorporat în creme pentru pielea afectată de cuperoză
    ca ingredient în serumuri contur de ochi
    inclus în loţiuni sau sub formă de comprese pentru ameliorarea varicelor
    inclus în loțiuni pentru îngrijirea pielii iritate, sensibile
    ca ingredient în loțiuni după ras
    ca ingredient în deodorante lichide

COMBINATII RECOMANDATE

alături de uleiul de tamanu sau ulei de chimen negru într-o loţiune circulatoare
combinat cu ulei esenţial de chiparos şi/sau mentă pentru picioare grele
combinat cu pudra de alaun şi ulei esenţial de palmarosa pentru un deodorant natural
combinat cu apă de immortelle ori cistus pentru cearcăne
împreună cu gelul de aloe vera şi extract de castravete pentru fernizarea şi hidratarea tenului
alături de ulei de jojoba şi ulei esenţial de rozmarin pentru formularea unei loţiuni de ten gras
    
Păstrare: recipientul nedesfăcut este ideal să fie depozitat ferit de lumina directă, la temperaturi cuprinse între 10-22°C; recipientul desfăcut trebuie ținut la frigider; după desfacere recomandăm utilizarea în 30 de zile pentru a beneficia de toate proprietățile; apa florală începe să se altereze după 60 de zile, chiar și ținut la frigider. 
Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; precauţii: nu este cazul;  uz extern!


notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor